Italian expression of time

De trend van plastic horloges is over komen waaien uit Milaan en wordt nu met veel gejuich in de rest van de wereld ontvangen. Ook in Nederland zijn de trendy plastic horloges anno 2010 een hit. Zeg nou zelf; welke fashionista wil nu niet zo'n trendy horloge, dat je kunt matchen bij elke outfit.

Tutti Milano brengt met zijn eerste collectie een ode aan de Italiaanse Lifestyle. Een levensstijl vol kleur, overvloed, kracht en romantiek. De gezellige en charmante Italianen lijken het geheim te kennen hoe je alles groter en beter kunt doen. Ze stralen vertrouwen, charisma en gastvrijheid uit. De horloges van Tutti Milano weerspiegelen dit gevoel en benadrukken deze Italiaanse elegantie, stijl en klasse. De collectie bestsaat uit horloges met een fors formaat, waarin mannen vrouwen die van stoer en elegant design houden en een stijl statement durven te maken, zich zeker zullen herkennen.

Kwaliteit en design

De populaire plastic horloges kenmerken zich door hun trendy karakter en modieuze afwerking in verschillende kleuren. Uiteenlopen van vlammend rood en pittig paars tot frisgeel en helderblauw. De drager van een Tutti Milano horloge benadrukt zijn uitgesproken persoonlijkheid en toont daarbij een subliem gevoel voor modetrends.

Eye-catcher

Met de forse afmeting van 48 milimeter zijn de horloges een echte eye-catcher, wat nog eens wordt onderstreept door de opvallende kleuren. Wat deze horloges verder kenmerkt zijn de nieuwe lichte trendy materialen als plastic, siliconen en roestvrijstaal. Dit maakt dat de horloges prettig draagbaar zijn en een perfecte fit hebben voor elke pols. Er is erg veel zorg en aandacht besteed aan het design. De wijzerplaats bedekt door het mineraalglas heeft een 'Sunray' afwerking en wordt verfraaid met een datum aanduiding, die duidelijk zichtbaar is onder de cycloop, het opgelegde loepglaasje. De duikersring heeft een enkele draairichting en een onderverdeling in zestig minuten doormiddel van markers. Zowel de kastdeksel en de kroon zijn van roestvrijstaal. In de collectie wordt gebruik gemaakt van een Japans precisie uurwerk. De horloges zijn waterdicht tot 5 atm.
Link: Tutti Milano horloges

    06-04-2011 00:00